Pazar Günü Elektriksiz Kalacağız

12.01.2020 Pazar günü(Yarın) Giresun Merkez,Bulancak ve Keşap ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Eklenme Tarihi : 11.01.2020Bu Haber 410 kez Okundu

Yarın 12.01.2020 Pazar günü Giresun İl Merkezi,Bulancak ve Keşap İlçelerinin tamanında Sabah 07.00 dan Akşam 18.00'a kadar 11 Saat Elektrik kesintisi uygulanacak.

Giresunlu vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirirken özellikle hasta ve çocukların bu durumdan olumsuz etkileneceği, buzdolaplarındaki yiyeceklerin bozulacağını ve bu kesintilerin hafta içi yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)'tan yapılan açıklama; 170kV Giresun Trafo Merkezinde iletim hatları bağlantılarının yapılabilmesi için 12.01.2020 Pazar günü 07:00-18:00 saatleri arası enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi. TEİAŞ tarafından yapılacak çalışmaların tamamlanmasına müteakip, teknik ekiplerimizce kontrollü olarak şebekelerimize enerji verileceği belirtildi.Gerekli önlemlerin alınması hususunda vatandaşları uyardı.

AKSA PAZARIMIZI KARARTACAK!

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019