Saadet Partisi '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir BEKTAŞ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak engelli vatandaşlarımızın Engelliler Gününü kutladı.

Eklenme Tarihi : 02.12.2019Bu Haber 446 kez Okundu

Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir BEKTAŞ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak engelli vatandaşlarımızın Engelliler Gününü kutladı.

İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, 3 Aralıkta hatırlanan engelli vatandaşlarımızın ve sorunlarının tüm yıl boyunca hatırlanması ve çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Sadece bir güne mahsus yapılan faaliyetlerin veya bir günlüğüne kâğıt üzerinde sunulan çözümlerin sahicilikten uzak olduğunu söyleyen Abdülkadir Bektaş; “popülist söylemlerle, bir günlüğüne hatırlanılan engelli vatandaşlarımıza yapılanlar ve söylenilenler doğru bir yaklaşım tarzı değildir. Çünkü 4 Aralık günü sabahı yaptığımız ve söylediğimiz her şeyi unutacağız. Ta ki bir sene sonrasına kadar. Engelli vatandaşlarımızı her gün için hatırlamalı ve biriken sorunlarına çözüm üretmeliyiz. Eğer onları gerçekten önemsiyor isek 365 gün onların yanında olmalıyız.” Dedi.

Farkında olmasak da her birimizin bir engelli adayı olduğunu asla unutmamamız gerektiğini söyleyen Bektaş; “engelli vatandaşlarımızın da bu toplumun bir bireyi olduğunu ve aynı haklara sahip olduğumuzu unutmamalıyız. Fiziksel yönden bir takım engelleri olan vatandaşlarımızın, manevi ve ruhsal yönden bizden hiçbir farkları olmadığını bilmeliyiz. En önemli engelin zihinlerde yerleşmiş olan engelin (önyargının) olduğunun bilincinde olmalıyız. Eğer engelli vatandaşlarımız için toplumsal hafızamızda yerleşmiş olan önyargımızı kıramazsak, beraberce engellerimizi aşamayacağımızı artık idrak etmeliyiz.” Dedi.

Saadet Partisi bünyesinde oluşturulan Engelliler Koordinasyonu Merkezi ile engelli vatandaşlarımızın 365 gün sorunlarının dinlenildiğini söyleyen Bektaş; “Parti olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve Türkiye’de kalıcı çözümler üreten tek partiyiz. Bu vesileyle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor ve engellerin beraberce aşılacağı günler temenni ediyorum.” dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019