Saadet Partisi İl Başkanı Bektaş; ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' Mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, öğretmenliğin ulvi bir meslek olduğunu söyleyerek 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri tebrik etti.

Eklenme Tarihi : 23.11.2019Bu Haber 415 kez Okundu

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, öğretmenliğin ulvi bir meslek olduğunu söyleyerek 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri tebrik etti.

İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, 17 yılda eğitim sisteminin bir yap-boz ortamı ve deneme tahtasına döndüğünü, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerin de sürekli değişen bu eğitim sisteminden şikâyetçi olduğunu söyledi.

Maddi, manevi en büyük yatırımın, her yönüyle eğitim sistemine olması gerektiği halde, eğitimi sadece okul ve bina açmak olarak algılayan politikanın artık değişmesi gerektiğini ifade eden Bektaş; “en büyük yatırım insana ve onun gelişmesine yapılan yatırımdır. Yani Eğitimdir. Eğer yarınlarımızın sağlam temelli, güçlü ve geleceğe dönük, ufku açık olmasını istiyorsak, elimizdeki her şeyi eğitim sistemimizin gelişmesi için harcamalıyız. Ve bunun için de atacağımız en büyük adım geleceğimizi yetiştiren, öğretmenlerimize hak ettiği saygıyı, itibarı ve saygınlığı kazandırmaktır.” Dedi.

17 yıldır izlenen eğitim politikası nedeniyle gelinen noktanın içler acısı olduğunu söyleyen Bektaş; “öğretmenlerimize bu 17 senede ne itibar, ne saygınlık kazandırabildik, ne de onların imkânlarını artırabildik. Geçen bu 17 sene sonrasında eğitimim sistemimizin geldiği nokta; yüzbinlerce ‘atanamayan öğretmen’, yüzbinlerce ‘öğretmen açığı’, doğru dürüst yasal haklara sahip olmayan imkânsızlıklar içinde dağ, tepe, bayır dolaşan ve bütün bu olumsuzluklara rağmen görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan ‘sözleşmeli öğretmenler’ dedi.

Her şeye rağmen fedakârca, cefakârca ve hiçbir beklenti içine girmeden, insanüstü bir çabayla, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, eli öpülesi öğretmenlere sahip olduklarını söyleyen Abdülkadir Bektaş; “bu vesileyle eğitim camiasının ve bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, minnet ve şükranlarımızı sunarız.” Dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019