Emür, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Eklenme Tarihi : 04.12.2019Bu Haber 437 kez Okundu

‘’5 Aralık 1934’de Türk Kadını’na seçme ve seçilme hakkı verilmiştir. Türk kadınlarına güç katmış, Türk toplumunun gelişip yükselmesinde kadınlarımızın katkısı büyük olmuştur. Kadın, ailenin temel direğidir. Güçlü bir halk, güçlü bir Devlet için temel koşuldur. Türk kadını Kurtuluş Savaş’ında kimi zaman en önde savaşarak, kimi zaman sırtında mermi taşıyarak, kimi zamanda askere potin dikerek, çorap örerek bu ölüm kalım savaşının destanını yazmıştır. Her daim gücünü ve yüreğini göstermiştir.

Günümüzde bir toplumun medeniyet düzeyi o toplumun insanlara, özellikle de kadınlara verdiği önemle değerlendirilmektedir. Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle başta İstiklal Savaşımız da kahramanca mücadele eden kadın kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyor, böylesi anlamlı bir günde başarı ve sevginin kaynağı olan tüm kadınlarımızın 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019