Giresun Kent Konseyi İlk Kadın Meclisi'nden; ''25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'' Mesajı

Giresun Kent Konseyi Kadın Meclisi ''25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'' dolasıyla bir basın bülteni yayınladı.

Eklenme Tarihi : 25.11.2019Bu Haber 494 kez Okundu

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü adına toplanan Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, yapmış oldukları toplantıda günümüz yaşamı ve şiddet eğiliminin ortadan kaldırılarak, en aza indirgenmesi yönünde yapılabilecek çözüm unsurlarından bazı konu başlıklarını ele almıştır.

“Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için toplumumuzun ahlak değerleri, iyilik, komşuluk, yardımlaşma ve insanlık değerleri gibi eğitici ve öğretici diziler ile tv programları yapılarak yayınlanması gereklidir. Toplum ahlakına aykırı, şiddet yanlısı, saplantılı, aile içi ilişkileri özendiren dizilerin ve tv programlarının yasaklanarak kaldırılması ve toplum değerlerimizi ön plana çıkaran kamu spotu, tv programları yapılmalıdır. Kadına, çocuğa ve hayvana yapılan her türlü şiddet ve istismar cezalarına, kesinlikle iyi halden ceza indirim durumu uygulanmamalı ve mutlaka verilen cezaların caydırıcılığı açısından da ağırlaştırılması şarttır.”

“Her türlü şiddetin ve istismarın son bulduğu mutlu ve huzurlu yarınlar bizlerle olsun” cümlesi ile toplantı son bulmuştur.

Tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür edilerek toplantıya son verilmiştir.

 

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019