Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı ilk meclis toplantısını yapıldı

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Eklenme Tarihi : 06.02.2020Bu Haber 499 kez Okundu

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayının ilk meclis toplantısını yaptı

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddelerde görüşülüp karara bağlandı.

''H.ALİ TÜTÜNCÜ ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLECEK''

Ayrıca toplantıda AK Parti’nin merhum İl Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi H. Ali Tütüncü’nün adının bir cadde ve sokağa verilmesi önerisi ‘Cadde Sokak İsmi Komisyonu’na havale edildi.

Yine Haydar Aliyev isminin de Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde ki parka verilmesi önerisi de ilgili komisyona havale edildi.

Diğer yandan, Plan Proje Müdürlüğü’nün şehir içi sahil geçişi ışıklandırma projesi için kredi kullanma teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019