Milletvekili Cemal Öztürk'ten TÜGVA Bulancak'ta Söyleşi

TÜGVA’nın 60. Gençlik Söyleşileri programına katılan Giresun Milletvekili Cemal Öztürk gençlerle Tecrübe Paylaşımı gerçekleştirdi.

Eklenme Tarihi : 03.12.2019Bu Haber 444 kez Okundu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği Gençlik Söyleşileri gençlerle önemli konukları buluşturmaya devam ediyor. TÜGVA’nın 60. Gençlik Söyleşileri programına katılan Giresun Milletvekili Cemal Öztürk gençlerle Tecrübe Paylaşımı gerçekleştirdi.

Gençlerin hınca hınç doldurduğu salonda gençler Milletvekili Cemal Öztürk’ü yoğun bir dikkatle dinledi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Gençlik Söyleşilerinde TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin açılış konuşması gerçekleştirdi. Göktekin; “Yoğun Ankara programlarından dolayı söyleşimizi geri çevirmeyen sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de TÜGVA’nın 60 hafta boyunca düzenlediği 60 söyleşiye katılan gençlerimize ediyorum” diyerek vakıf çalışmaları hakkında katılımcılara kısa bir bilgilendirmelerde bulundu.  

Gençlerle iki saate yakın söyleşi gerçekleştiren Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, gençlere tavsiye ve tecrübe paylaşımında bulundu. 11 yaşından itibaren siyasetin içinde bulunduğunu 50 yıldır bu ülkede siyaset yaptığını ifade eden Öztürk “Bizler gençliğimize güveniyoruz, yolun daha çok başındasınız, sizleri bekleyen çok güzel günler var. İyi bir okur, iyi bir araştırmacı, iyi bir analizci olun. Boşvermeyin, ilgisiz kalmayın.” Dedi. Söyleşinin ikinci bölümünde gençlerle soru-cevap yaparak gençlerin sorularını cevapladı.

Söyleşiye AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan, Görele TÜGVA Temsilcisi Ceyhun Takır ve çok sayıda protokol üyesi ve genç katıldı.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019