Keşap'da Öğretmenler Günü Kutlamaları

Keşap'da Öğretmenler Günü kutlamaları Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Eklenme Tarihi : 24.11.2019Bu Haber 448 kez Okundu

Keşap'da Öğretmenler Günü kutlamaları Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda programla devam etti.

 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

 

Başkan Emür yemeğe katılan öğretmenlere teşekkür ederek "Çocuklarımızın geleceğini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Öğretmenlik sevgidir, hoşgörüdür, sabırdır. Bizde Belediye olarak, çocuklarımıza güzel bir gelecek sağlamak için her türlü desteği vererek ve sizlerin de öğretim alanında güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt, anlamlı bir günde ilçede bulunan öğretmenleri bir araya getiren Belediye Başkanı Mehmet Emür'e teşekkür etti. Aykıt konuşmasını şöyle sürdürdü " Ben ne zaman egitim ve öğretim icin başkanımızın kapısını çalsam asla boş dönmedim. Kendisine teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrardan kutluyorum"dedi.

 

ÖĞRETMENLER VE PROTOKOL HALI SAHADA BULUŞTU

Öğretmenler Günü kutlamaları hasebiyle ilçede görev yapan öğretmenler ve protokol birliktelik mesajıyla maç yaptı.

Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve ilçe protokolünün oluşturduğu takım ile öğretmenler halı saha maçına çıktı. Dostane geçen müsabaka da dostluk kazandı.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019