Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'ndan ''24 Kasım Öğretmenler günü'' Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bir mesaj yayımladı.

Eklenme Tarihi : 24.11.2019Bu Haber 474 kez Okundu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bir mesaj yayımladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında;

“Oku” emriyle başlayan kutsal vazifenin baş mimarlarıdır öğretmenler... Bir neslin yetişmesinde ve ülkelerin gelişme sağlamasında da en önemli yapı taşlarıdır. En zor şartlarda dahi görev bilinci içerisinde, ülkenin dört bir köşesinde her türlü fedakârlığı göstererek görevlerini en iyi şekilde yerine getiren öğretmenlerimize her zaman minnettarız.

Çocuklarımızın vatanını seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi kuşkusuz değerli öğretmenlerimizdir. Dolayısıyla onlarla ne kadar gurur duysak azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle ahirete irtihal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca görevine devam eden ve emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019