Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan'dan Muhtarlara Ziyaret

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Giresun Merkez Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Eklenme Tarihi : 28.11.2019Bu Haber 444 kez Okundu

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, bugüne kadar hep fındık ve üreticinin yanında yer alarak, ziraat odalarına destek veren muhtarlara teşekkür etti. Karan, Giresun Merkez Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi. Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmazdemir ve Ali Tanrıverdi’nin de yer aldığı ziyarette Dernek Başkanı Ertuğrul Oksal ve muhtarlarla istişarede bulunan Karan, Giresun Ziraat Odası olarak her zaman muhtarlarla istişare içerisinde olduklarını kaydetti.

Giresun’un tarımsal alanda birinci geçim kaynağının fındık olduğunu ve buna bağlı olarak her zaman muhtarlarla istişare içerisinde olduklarını söyleyen Karan, üreticilerin bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında ziraat odaları ve muhtarların aynı noktada çalıştığını ifade etti. Karan, oda bünyesinde istihdam edilen biri ziraat mühendisi olmak üzere 6 tarım danışmanıyla fındık üreticilerine yönelik teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, 2019 yılında 10 köye başlattıkları örnek bahçe uygulamasının artarak devam edeceğini, muhtarlardan gelecek olan taleplere açık olduklarını kaydetti.

Giresun Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Oksal da, Ziraat Odası Başkanı Karan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmazdemir ve Ali Tanrıverdi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Nurittin Karan başkanlığındaki Giresun Ziraat Odası’nın faaliyet ve fındık konusunda verdiği mücadeleyi takdirle karşıladıklarını belirtti. Oksal, fındıkta verim ve kalitenin artırılması noktasında muhtarlar olarak üzerlerine düşen görevi ziraat odası ile işbirliği içerisinde yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019