TATLI'DAN ŞENLİKOĞLU'NA TAM DESTEK

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Şenlikoğlu’nun aldığı tüm kararların her zaman arkasında olduklarını ifade etti.

Eklenme Tarihi : 20.12.2019Bu Haber 391 kez Okundu

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediyesi’nin, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte güven veren bir kurum haline geldiğini kaydetti. Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nun adil bir yönetici olduğunun altını çizen Tatlı, Şenlikoğlu’nun aldığı tüm kararların her zaman arkasında olduklarını ifade etti. İl Başkanı Tatlı yaptığı yazılı açıklamada, Giresun Belediyesi’nden işten çıkarılmalara ilgili CHP kanadından yapılan eleştirilere yanıt verdi. Giresun Belediyesi’nin geleceği adına Başkan Şenlikoğlu’nun kimlerle çalışacağına ve kimlerin faydalı olacağına karar vereceğine dikkat çeken Tatlı,

“Bildiği gibi 1 Nisan 2019 tarihinden bugüne Giresun Belediyesi AK Partili Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu tarafından ekibiyle birlikte yönetiliyor. Tabiri caizse enkaz altında 225 milyon borçla teslim alınan belediyemiz sekiz aylık dönem içerisinde çok büyük gayretlerle bugün güzel günlerini yaşamaya başlamıştır. Çalışanlar geçmişte olduğu gibi maaş sıkıntısı çekmemekte maaşlarını düzenli bir şekilde almaktadır. Yaklaşık 80 milyon lira piyasaya olan borç ödenmiş herkesin güvenini kazanmış, büyük projelerin yakın bir zamanda yapılacağı bir belediye haline gelmiştir. Diğer yandan son 10 yıllık süre içerisinde belediyemizi hiç bir hizmet üretmeden neredeyse ilçe seviyesine düşüren CHP belediyesi 17 yıllık iktidarlık döneminde büyük yatırımlara ve büyük projelere imza atan AK Partiyi pervasızca eleştirirken kendi belediyelerinde yaptıklarını pardon yapamadıklarını görmezlikten gelmektedir.

10 yıl önce yine AK Partiden 18 milyon lira borçla aldıkları belediyeyi, 10 yıl boyunca kayda değer hiç bir hizmet üretmeden ve de üstelik 225 milyon lira gibi bir borç batağına çevirerek nerdeyse kapanma noktasına getirenler, İnsanların liyakatına bakmaksızın sırf kendilerine destek verdikleri için partililerini belediyenin tüm birimlerine yerleştirenler, bölgemizdeki Büyükşehir Belediyelerinde dahi olmayan sayıda personeli Giresun belediyesine alanlar, bugün bizleri vicdansızlıkla adaletsizlikle suçluyor. Siz önce bu ülke için, bu şehir için ne yaptınız onu anlatın, sonra teslim aldığınız CHP’li belediyelerde neler yaptınız onu tüm kamu oyuna anlatın. Biz Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun tüm kararlarında her zaman arkasındayız. Onun adil yönetiminden asla şüphemiz olmadığı gibi ekip ruhuyla hareket eden yönünü de takdir ediyoruz. Elbette ki belediyedeki durumu en iyi bilen kendisidir. Dolayısıyla kurumun geleceği için kimlerle çalışacağına kimin faydalı kimin verimli olacağına Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu karar verecektir. Herkesin bu duruma saygı duyması gerekmektedir” dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019