Galericiler Sitesinin yapılacağı alanda Metan gazı çalışması

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Galericiler Sitesinin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu

Eklenme Tarihi : 30.01.2020Bu Haber 400 kez Okundu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu saha incelemesinde bulundu.

Büyük Sanayi Sitesi karşısındaki eski çöp sahasına giden Başkan Şenlikoğlu, alandaki metan gazını dışarı atacak olan boruların yerleştirilme işlemini takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ota Galericiler Sitesi projesinin uygulanacağı bu alandaki düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından projeye başlayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Galerici esnafımızı şehir içerisinden çıkartarak bu bölgede aynı yerde toplayacağız. Modern ve daha rahat çalışabilecekleri aynı zamanda vatandaşlarımızın da daha rahat görüşme ve alış verişte bulunabilecekleri bir tesis olacak ve sektör daha fazla ivme kazanacak. Seçim öncesinde oto galericilerimize söz verdiğimiz bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019