BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; “GİRESUN İÇİN ÇALIŞIYOR, VATANDAŞIMIZA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Eklenme Tarihi : 23.11.2019Bu Haber 425 kez Okundu

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; “GİRESUN İÇİN ÇALIŞIYOR, VATANDAŞIMIZA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Sabahın erken saatlerinde devam eden çalışmaları incelemek için saha ziyaretleri yapan Başkan Şenlikoğlu, ilk olarak Gedikkaya Mahallesi Sanayi Sitesi kavşağında başlatılan yağmursuyu hat çalışmasını ve ardından ise Aydınlar Mahallesi 76 Nolu Sokak üzerinde geçtiğimiz aylarda başlatılan ve yapımı hala devam eden geniş kapsamlı altyapı çalışmalarını inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Başkan Şenlikoğlu yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “Belediyemizin saha birimleri şehrimizin dört bir tarafında çeşitli çalışmalar yapmayı sürdürüyor. Hazırladığımız çalışma programı kapsamında cadde ve sokaklarımızda çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Sanayi Sitesi kavşağında yeni bir altyapı çalışması başlattık. Yağmurlu havalarda kavşağın altyapısının yetersiz olması nedeniyle su birikintileri oluyor ve ışıklarda bekleyen araçlar büyük sıkıntı çekiyordu. Bu sorunu giderecek olan çalışmamız kısa sürede tamamlanarak alan rahat bir nefes almış olacak.”

Diğer bir çalışmamızda Aydınlar Mahallesi 76 Nolu Sokak üzerinde devam ediyor diyen Şenlikoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Yaklaşık 45 gün önce başlattığımız çalışmanın büyük bir bölümünü tamamladık. Çalışmamız üç ana bölümden oluşuyor. Bunların içerisinde mahallenin içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatları yer alıyor. Toplamda 2500 metre olacak olan üç yeni hatla birlikte mahallenin büyük bir sorunu çözülmüş olacak. Yine aynı yerde mevcut içme suyu hattı güçlendirilerek daha verimli hale gelecek. Kanalizasyon ve yağmursuyu hattı olmayan mahalleye uzun yılların ardından ilk defa güçlü bir altyapı getirilmiş olacak. Ayrıca yolun tehlike arz eden bölümlerinde de ara ara perde duvar ve taş duvar çalışmaları yapılarak yolun güvenliği sağlandı. Bu çalışma sayesinde de bölgede olası toprak kaymalarının yaşanmaması için önlemlerimizi almış olduk. Altyapısı tamamlanan sokağımız yeniden betonlanacak ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almış olacak. Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar sırasında rahatsızlık vermiş olduğumuz sokak sakinlerine duyarlı davranışlarından dolayı da teşekkür ederim. Onların sorun ve sıkıntılarını gidermek için gece gündüz yoğun mesai harcayan çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.”

 

Çalışmalardan oldukça memnun kalan mahalle sakinleri ise bu çalışmaların yapılmasını dört gözle beklediklerini, fakat bu zamana kadar herhangi bir çalışma başlanmadığını belirterek Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na ve belediye personellerine teşekkür ettiler.

 

MAHALLELİ ANLATTI, BAŞKAN ŞENLİKOĞLU TEK TEK NOT ALDI

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, incelemelerde bulunduğu saha çalışmalarının ardından Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların, belediye yönetimine aktif katılımını önemseyen Şenlikoğlu, Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile yapılan toplantıda şunları kaydetti: “Her mahallemizin röntgenini çekiyoruz. Elimizde olan imkânları ortaya koyarak mahallelerimizde acil ihtiyaç bekleyen sorunları tespit ediyoruz. Bulduğumuz her fırsatta sizlerle buluşmak ta bu işin en önemli parçası. Bizler mahallemizin sorunlarına vakıf olsak ta sizlerin söylemlerini tek tek dinleyip yol haritamıza mutlaka ekleyeceğiz. Giresun’u birlikte yönetmek için bu görev talip olduk. Küçükköy Mahallesinin yıllardır yapılmayı beklenen altyapı sorunu var. Bu sorunu çözüme kavuşturmak için teknik arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Ne yapılabilir konusunda ortak bir fikirde buluşup gerekli çalışmaları yapacağız. Çocuk oyun parkı talebinizi de notlarım arasına aldım. Onu da kısa sürede yapıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Sizlerden aldığımız güç ile aşamadığımız hiçbir zorluk olmayacağını düşünüyor ve davetiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019