BAŞKAN EMÜR PROJELER İÇİN ANKARA’DA

Emür, ‘’TBMM'de Milletvekillerimizle istişarelerde bulunduk’’

Eklenme Tarihi : 19.12.2019Bu Haber 480 kez Okundu

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap halkına söz verilen projelerin gerçeğe dönüştürülmesi için Ankara’da temaslarını sürdürüyor.

Emür, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ile Keşap’ta yapılacak olan projeler ve yapılan atılımlarla alakalı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Emür, yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmalarla ilgili önemli destekler gördüklerine vurgu yaptı.

Projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında her zaman Giresun milletvekilleriyle iletişim halinde olduklarını kaydeden Emür,”İlçemize yatırım ve hizmet yolunda her zaman milletvekillerimizin desteği hep yanımızda. Bizim bir ayağımız Ankara’da bulunuyor. Takip edeceğimiz dosyalarımız ile ilgili milletvekillerimiz ile istişarelerde bulunduk. Projelerin takibi çok önemlidir. İlgili kurumlar ile iletişime geçtik. Bizim hedefimiz Keşap’ta hemşerilerimize daha modern, kaliteli bir yaşam sunmak, devam eden, söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek ve tamamlamak. Hedefimiz Keşap’ın her geçen gün daha da büyümesi’’ dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019