Başkan Emür’den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Eklenme Tarihi : 23.11.2019Bu Haber 461 kez Okundu

Başkan Emür’den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 81 yıl geçti. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş, dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman milletimiz, kendisine vurulmak istenilen esaret zincirlerini parçalamakla kalmamış, çağdaş bir devletin gereklerine de kavuşmuştur. Onun hedeflerinde yer alan Güçlü Türkiye hedefine ulaşabilmek için bugün bizler de mücadele etmekteyiz. Bu hedeflere tam anlamıyla varabilmek adına ülkenin evlatları olarak elimizden geleni yapmaktayız. Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için en büyük atılımların öncüsü olan ve ülkemizin barış, huzur içinde gelişmesine ve ilerlemesine yön veren Büyük Önder Atatürk’ün aydınlattığı ve çizdiği yol, her zaman hedefimiz olacaktır.

Cumhuriyetin erdemine ve temel değerlerine yürekten inanmanın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve eylemlerinin anlamını özümsemiş olmanın gururu ve bilinciyle Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019