Başkan Emür “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.

Başkan Emür  “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.  Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yaptığı yazılı açıklamada;

Eklenme Tarihi : 23.11.2019Bu Haber 385 kez Okundu

Başkan Emür  “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı. 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yaptığı yazılı açıklamada;

“Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Vatanımız, sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.” 

 

Emür, Keşap Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerin, öğrencilerin ve kısaca eğitim camiasının yanlarında olduklarını, yine ilçede eğitim kalitesinin artırılması için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yaparak,”Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlaken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerden geçmektedir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralayacak yegane anahtar öğretmenlerimizin elindedir. Öğretmenlerin bu kutsal görevi yerine getirirken Belediyemiz de eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek olan bu manevi sorumluluğu en iyi şekilde taşıyarak görevlerini yapan, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ahrete göçen ve hayatta olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019