AK Parti Kadın Kolları kahvaltı düzenledi

Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK kadınlarla kahvaltında bir araya geldi.

Eklenme Tarihi : 22.12.2019Bu Haber 424 kez Okundu

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti’nin başarısı için canla, başla çalışan tüm AK kadınlara minnettar olduklarını kaydetti. İl Başkanı Tatlı, AK kadınlarla kahvaltında bir araya geldi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nunda katıldığı kahvaltıda konuşan İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti’nin kuruluştan bugüne kadar parti içerisinde canla başla görev yapan, evlerinden, çocuklarından ve ailelerinden fedakarlık ederek ana kademe kadın kollarında, gençlik kollarında ve mahalle yönetimlerinde görev alan tüm kadınlara teşekkür etti. AK Parti ile kadınların siyasette daha aktif rol aldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara siyasette ayrı bir sayfa açtığını ifade eden Tatlı, “AK kadınlarımız bugüne kadar başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine sağladığı siyaset fırsatını layıkıyla yerine getirmiştir. Partimizin başarısı için canla, başla çalışmışlardır. Her seçim dönemi mahalle mahalle, ev ev gezerek çalınmadık kapı bırakmadılar. Gönüllere girmiş, sıcak yuvalara misafir olmuşlardır. Bunu yaparken, evlerinden, çocuklarından, ailelerinden fedakarlık yapmışlardır. O yüzdendir ki, AK kadınlar Türk siyasetinin fedakar ve çalışkan kadınlarıdır. Dün olduğu gibi aynı kararlık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde elde edilen başarıda kadınların da büyük payı olduğunu vurgulayarak, “Bugüne kadar göstermiş oldukları fedakarlıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019