2020 Yılı Bütçe Kanun Teklifi komisyonda kabul edildi

AK Parti Giresun Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk,2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildiğini bildirdi.

Eklenme Tarihi : 29.11.2019Bu Haber 458 kez Okundu

AK Parti Giresun Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, bir aydır üzerinde çalışılan 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildiğini bildirdi.

Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “24 Ekim 2019 tarihinden itibaren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda müzakere ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifini oylayarak kabul ettik. Genel Kuruldaki görüşmelere ise Aralık ayının ikinci haftasında; muhtemelen 09 Aralık’ta başlamayı planlıyoruz.

Görüşmeler esnasında özverili çalışmaları ve katkıları dolayısıyla başta AK Parti Grubu komisyon üyesi milletvekili arkadaşlarım olmak üzere MHP, CHP, HDP ve İYİ Partili komisyon üyesi milletvekillerine, Bütçe Başkanlığımızın tüm çalışanlarına, Sayıştay üyelerine, basın mensuplarına, stenograflara ve diğer tüm ilgililere teşekkür ediyorum.

2020 yılı bütçesinin ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019